Podcast

Jeg laver en række podcast om bogen “Hvis tribunerne kunne tale”, som du blandt andet kan høre på Spotify, Apple Podcast og en række andre podcast-apps og hjemmesider. Og her på siden.

I episode 1 kan du høre hele bogens forord, og jeg fortæller desuden lidt om planerne med disse podcast.
Episode 2 er en F.C. København-podcast, hvor jeg taler med kommunikationschef Jes Mortensen om min bog.
Københavns Idrætspark oplevede 80 somre i sin levetid fra 1911 til 1990, og de fleste somre blev brugt på at reparere banen så godt som muligt efter forårssæsonen, så græsset var klar til efterårssæsonen. Men et strejftog gennem Idrætsparkens somre viser også, at det hele ikke kun handlede om fodbold. I denne podcast skal vi blandt andet også til skoleidrætsstævne, til VM i bueskydning, til kongres med Jehovas Vidner – og til Gasolin-koncert!
Stort set alle verdens bedste fodboldspillere nåede at spille i Københavns Idrætspark, og i denne og kommende podcast fortæller Torkil Fosdal, forfatter til bogen “Hvis tribunerne kunne tale”, om nogle af dem med særligt fokus på deres optrædender i Idrætsparken. Stanley Matthews spillede sin første kamp i Københavns Idrætspark i maj 1935, da han som 20-årig var med i tre Stævnekampe for Stoke City. 30 år senere stod han der igen, da Stævnet markerede 20-året for befrielsen med en ny Stævnekamp mod Stoke City den 5. maj 1965.
Gennem mere end et kvart århundrede optrådte Matthews i alt ti gange i Idrætsparken, og blandt andet deltog han sammen med Blackpool i to af de bedst besøgte klubkampe nogensinde i Idrætsparken. I en alder af 42 år spillede han også sin sidste landskamp for England netop i Idrætsparken.