KB vandt, fordi dommeren havde skidt i fløjten

Denne historie er en af mine yndlingshistorier fra min bog om Københavns Idrætsparks historie. Og ikke kun på grund af den morsomme overskrift, som man kunne læse i Politiken mandag den 8. april 1935.

Dagen før havde KB slået AB 3-2 på et kontroversielt mål efter et hjørnespark i de sidste sekunder, men AB nedlagde protest, fordi de mente, at dommeren havde fløjtet kampen af, mens bolden var på vej ind over. 

DBU var næsten en måned om at behandle protestsagen, og afgørelsen faldt blot to dage inden, at KB skulle møde B.93 i den afgørende kamp om det danske mesterskab. Derfor havde sagen ikke kun akademisk interesse!

I podcasten fortæller jeg også et par andre historier fra Københavns Idrætspark om dommere, der var fløjtende ligeglade med, om bolden var brøkdele af sekunder fra at passere målstregen, når tiden udløb.

Du kan blandt andet høre podcasten her på anchor.fm – eller på Spotify, Apple Podcast og en række andre podcast-apps.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *