Sjældne sydamerikanske besøg

Kun tre gange fik Københavns Idrætspark besøg af sydamerikanske hold, der ikke var brasilianske. Der var til gengæld hele 19 brasilianske besøg fra 1951-64, men denne podcast handler om to klubbesøg fra Chile og Uruguay i 1956 samt det argentinske landsholds besøg i 1966 som led i en opvarmningsturné før VM i England.

Som altid giver Idrætsparkens kampe anledning til et par svinkeærinder. Denne gang om Atlanterhavs-krydstogter, hoteller uden bad, uenige græseksperter, argentinsk militærkup, magtkampe i det københavnske fodboldmiljø, en kontroversiel udvisning på Wembley – samt en tragisk flyulykke og fodboldhistoriens største stadionkatastrofe.

Hør podcasten her på min side på Anchor.fm

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *