Godt nytår – og tak

På årets sidste dag vil jeg først og fremmest ønske alle læsere et godt nytår – og rette en varm tak for alle de dejlige hilsner, jeg har fået fra jer, der har læst bogen.

Det er virkelig en stor glæde at læse om alle de minder, den har vakt rundt omkring, og jeg er taknemmelig for, at så mange har taget sig tid til at dele dem med mig.

Det har selvfølgelig også glædet mig, at bogen generelt er blevet fint modtaget og har fået flot omtale i mange medier.

Noget af det, jeg ikke nåede i efteråret, var at annoncere mine foredrag om Idrætsparkens historie. Og jeg skriver med vilje mine i flertal, for jeg har forberedt flere emner, alt afhængigt af hvad tilhørerne helst vil høre – og se. Jeg har nemlig masser af billeder og filmklip til at understøtte fortællingerne.

Det ligger dog fast (hvis Covid-reglerne tillader det), at jeg den 26.-27. marts 2022 skal holde oplæg på Historiske Dage i Øksnehallen i København om historien bag Idrætsparkens store hovedtribune, som blev bygget og indviet i 50’erne. Mere info følger, når vi nærmer os.

Jeg fortsætter også med min podcast om Idrætsparkens historie – hvor den nyeste udgivelse blandt andet handler om den ene gang (i 1939), hvor der blev spillet fodbold i Idrætsparken nytårsaftensdag.

Men jeg fortæller også, hvordan researchen til min bog (og til podcasten) har født vidt omkring og åbne for nye indsigter. Du kan høre denne og mine tidligere podcast lige her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *