Et Aftryk af Parken i P2

Jeg har været gæst i P2-programmet Aftryk, som handler om steder, der sætter aftryk i mennesker og fortæller os, hvem vi er. Værterne Cæcilie Iburg Printzlau og Valdemar Stauning går på opdagelse på steder, du måske troede du kendte, og denne gang valgte de Parken.

Jeg fortæller blandt andet om min første kamp i Idrætsparken, om Harald Nielsen og hans betydning for Idrætsparken og dansk fodbold generelt – samt om hvordan Parken har udviklet sig efter ombygningen i 1990-92.

Det er også et musikprogram, og man kan bl.a. høre Savage Roses fine hymne, Stjerneskud, som de skrev i anledning af DBU’s 100-års jubilæum i 1989. En sang og en begivenhed, som jeg også omtaler i min bog, Hvis tribunerne kunne tale.

Hør udsendelsen her

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *