Udbredelse af bogen

Foreløbig har jeg “bare” fortalt om bogen på sociale medier, hvor budskabet heldigvis hurtigt er blevet spredt.

Fra på mandag kan bogen også købes i F.C. Københavns Fanshop på Øster Alle, og jeg forsøger desuden at komme ud til boghandlere i byen, ligesom jeg selvfølgelig krydser fingre for, at nogle biblioteker vil tage bogen.

Jeg har dog ikke et stort marketingbudget i ryggen til busreklamer og avisannoncer, så jeg håber fortsat på, at læserne vil hjælpe med at udbrede kendskabet til bogen via mund-til-mund-metoden, sociale medier osv.

2 kommentarer

  1. Kære Torkil Fosdal . Jeg har boghandel i Vanløse , og er meget interesseret i din bog . Forretningen hedder Dahls bøger , og ligger Godthåbsvej 227 . Håber at høre fra dig .
    Venlig hilsen Hans Henrik Dahl

    1. Kære Hans Henrik, det lyder godt, tak for interessen for bogen! Jeg ringer til dig en af de nærmeste dage, så kan vi aftale nærmere. vh Torkil

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *