Ideen til bogen

Jeg drømte i mange år om at skrive en bog, men jeg vidste bare ikke, hvad den skulle handle om.

I 2016 arbejdede jeg på et kortere historieafsnit til Parkens hjemmeside, og under min research om den gamle Idrætspark fandt jeg kun tre jubilæumsbøger, som Københavns Idrætspark selv udgav efter 25, 50 og 75 år.

Der er ellers skrevet mange bøger om diverse danske bygningsværker, men ingen om Danmarks Nationalstadion gennem mere end hundrede år.

Det undrede mig, og der fik jeg ideen til denne bog.

Jeg undrede mig også over, hvorfor jeg aldrig havde fået denne indlysende ide noget før. Idrætsparken var trods alt mit andet hjem, siden jeg så min første KB-kamp derinde i 1971. Og i dag er jeg endda så heldig at være ansat i F.C. København, som har ejet stadion siden 1998, og jeg har kontor med udsigt over banen fra den lokation, hvor den gamle hovedtribune stod helt indtil 2008.

Jeg håber, at min bog vil bidrage til at fastholde nogle af fodboldfolkets mange gode minder fra årene, hvor over 50 mio. mennesker passerede gennem tælleapparaterne til store og små fodboldkampe, koncerter og andre events.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *